Inden skolestart begynder vi også at tale med daginstitutionerne om dit barn skolestart. Som forælder får du naturligvis besked, når denne dialog påbegyndes.

Daginstitution og skole har også en dialog omkring, hvordan vi sammensætter de bedste klasser. Det er vores ansvar, og du kan stole på, at vi sammensætter klasser, der kommer alle børn til gode.

Inden barnet begynder på Højvangskolen, har daginstitutionen en samtale med forældrene, hvor de sammen finder ud af, hvilke forudsætninger barnet har for at skulle i skole, og hvornår det vil være bedst at begynde. Børnene kan begynde i skolen, når sommerferien er slut.

Hvad kan du gøre?

Du kan gøre meget selv for støtte dit barn frem til skolestart. Kan dit barn eksempelvis klare praktiske ting selv, som at tage tøj af og på, gå på toilet selv og så videre – eller er der noget, som skal øves?

Før-skole-dag d. 9.6.21

Kære alle

Så er der givet grønt lys til, at vi må afholde denne eftermiddag med jer.

Vi glæder os til at se jer!

Se programmet her.

Information omkring skolestart 2021

Kære alle kommende forældre.

Vi er så ærgerlige over, at vi ikke kan invitere jer på Højvangskolen. Vi har derfor kreeret tre forskellige videoer, som kan give jer indblik i Højvangskolens pædagogiske og værdimæssige ståsted. Derudover er der information omkring Læsning samt vores byggeri.

Vi håber meget, at vi kan invitere jer til vores før-skole-dag onsdag d. 9.6.21 kl. 16.30-18.00.

Mere information følger.

Bedste hilsner

Pædagogisk leder i indskolingen, Lise Juul Agerholm

 

Informationsvideo til kommende 0. klasser
https://youtu.be/C1WAsbCf9m0

Læsning i 0. klasse
https://www.youtube.com/watch?v=UOskZFIzKxA

Information omkring byggeri
https://youtu.be/W92HeiACj1E