Inden skolestart begynder vi også at tale med daginstitutionerne om dit barn skolestart. Som forælder får du naturligvis besked, når denne dialog påbegyndes.

Daginstitution og skole har også en dialog omkring, hvordan vi sammensætter de bedste klasser. Det er vores ansvar, og du kan stole på, at vi sammensætter klasser, der kommer alle børn til gode.

Inden barnet begynder på Højvangskolen, har daginstitutionen en samtale med forældrene, hvor de sammen finder ud af, hvilke forudsætninger barnet har for at skulle i skole, og hvornår det vil være bedst at begynde. Børnene kan begynde i skolen, når sommerferien er slut.

Hvad kan du gøre?

Du kan gøre meget selv for støtte dit barn frem til skolestart. Kan dit barn eksempelvis klare praktiske ting selv, som at tage tøj af og på, gå på toilet selv og så videre – eller er der noget, som skal øves?