Inden skolestart begynder vi også at tale med daginstitutionerne om dit barn skolestart. Som forælder får du naturligvis besked, når denne dialog påbegyndes.

Daginstitution og skole har også en dialog omkring, hvordan vi sammensætter de bedste klasser. Det er vores ansvar, og du kan stole på, at vi sammensætter klasser, der kommer alle børn til gode.

Inden barnet begynder på Højvangskolen, har daginstitutionen en samtale med forældrene, hvor de sammen finder ud af, hvilke forudsætninger barnet har for at skulle i skole, og hvornår det vil være bedst at begynde. Børnene kan begynde i skolen, når sommerferien er slut.

Hvad kan du gøre?

Du kan gøre meget selv for støtte dit barn frem til skolestart. Kan dit barn eksempelvis klare praktiske ting selv, som at tage tøj af og på, gå på toilet selv og så videre – eller er der noget, som skal øves?

INFORMATIONSMØDE - skolestart 2022/23 - AFLYST!

Kære alle kommende forældre på Højvangskolen

Vi ville så gerne have set jer til et møde her på skolen i næste uge (nærmere bestemt d.8.12.) – men vi er desværre nødt til at aflyse grundet restriktioner ift. Corona.

Vi ville have fortalt jer om alt det I kan glæde jer til; et fællesskab af børn og voksne der er en del af en velfungerende skole, et personale som glæder sig til at undervise jeres børn, en SFO der bugner af kreativitet og tilbud til børnene og ikke mindst et nyetableret overgangssamarbejde med børnehaverne, hvor børnene i langt højere grad end tidligere kommer op på skolen og bliver en del af hverdagen inden de starter for alvor…….og meget meget mere.

Det nyetablerede samarbejde mellem skole og børnehave får I mere at vide om I et skriv der snart lander I jeres indbakke – indtil da er I mere end velkomne på vores Youtube-kanal, hvor der er meget mere information om skolen præsenteret af både børn, pædagoger, lærere og ledelse.

Se mere på vores Youtube-kanal: Højvangskolen - YouTube

Ivan Børsting
Skoleleder, Højvangskolen

Venligst læs også informationsmateriale til kommende forældre - dokumentet kan hentes ved at klikke her.