Gå til hovedindhold

Søg job hos os

Har du lyst til at arbejde på Højvangskolen?

 • Læs op

Indhold


  På aarhus.dk/job finder du de faste stillinger. Det er også her, du søger.

  Vi har altid behov for dygtige og begejstrede mennesker på Højvangskolen. Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra pædagog- og læreruddannede, der er interesserede i længerevarende vikariater.

  Det kan også dreje sig om ansøgninger til jobbet som tilkaldevikar i skolen og/eller pædagogmedhjælper i SFO’en. Her er ingen krav til uddannelse, men ansøgere med minimum en afsluttet gymnasial uddannelse eller ansøgere med længerevarende erhvervserfaring foretrækkes.

  Som tilkaldevikar bliver du en del af skolens vikarkorps og kommer i den forbindelse til at løse mange spændende opgaver sammen med skolens øvrige personale. Vi har behov for vikarer til at dække akut fravær, men vi har også andre spændende opgaver af pædagogisk og længerevarende karakter, som vi søger de helt rigtige personer til at varetage.

  Vi forventer, at du er et sprudlende og passioneret menneske med stor kærlighed til arbejdet med børn og voksne på en folkeskole/i en SFO. Du ved, at børn såvel som voksne vokser med ansvar og realistiske forventninger. Ansvarsfølelse giver ejerskab og bidrager til vores udvikling.

  Henvendelse ved personligt fremmøde eller via mail til skolens kontor: hjv@mbu.aarhus.dk

  Job i Aarhus Kommune

  Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

  Sidst opdateret: 9. januar 2024